Aktiviteetit

Aktiviteetteja jokaiseen makuun Saimaan puhtaasta luonnosta nauttien.

Saimaanranta Resort logo

Kesäaktiviteetit

Kauniit mäntykankaiset metsämme, Saimaan rantamaisemat ja ympäröivä vesistö sekä puhdas ilma luovat upeat puitteet erilaisille aktiviteeteille. Nauti Saimaan luonnosta retkeillen, pyöräillen, saunoen. Rentoudu Saimaalla veneellä soudellen, seikkaile luontopoluilla ja löydä monet geokätkömme, testaa taitojasi frisbeegolf-radalla, vuokraa kanootti, vene tai Sup-lauta ja valloita Saimaa! Ulkoilualueelta löydät myös lasten leikkikentän, grillikatoksen ja nuotiopaikan.

SYÖ! JUO! NAUTI! TAIDE!

Saimaanranta Resort by Anttolanhovi juhlistaa Etelä-Savon suvea riemuisalla kuvataidenäyttelyllä
SYÖ!  JUO!  NAUTI!  TAIDE!

Aika: Näyttely avoinna 24.6.-28.8.2022 ke-su 12-18.
Liput näyttelyyn hotellin vastaanotosta 5€/10€.

Teoksia myös myynnissä.
Tervetuloa!

Näyttely avoinna 24.6.-28.8.2022

Taiteen näyttämöllä on esillä kotimaisten kuvataiteilijoiden teoksia (maalauksia, grafiikkaa, veistoksia) hotellimme omasta kokoelmasta. Mukana mm. Kari Cavèn, Ari Jaskari, Tapani Kokko, Juha Lahtinen, Kaarina Kaikkonen, Kaisu Koivisto, Mirja Nykänen-Naukkarinen, Marika Pielistö, Teemu Saukkonen, Sinikka Tuominen & Miina Äkkijyrkkä.

Tarjosimme mahdollisuuden myös notkealle taiteilija polvelle esitellä töitään.
Mukana ovat Aino Niemi (Ranua), Aino Seppä (Joensuu) sekä Hannu Kallio (Liminka). Teoksia myös myynnissä.

Koe ainutlaatuinen elämys - Saimaan laineilla liplattava Iglu-sviittimme!

Koe uniikki hotelli- ja veneilyelämys yhdessä paketissa. Laadukkaasta iglu-sviitistämme  löydät kaiken tarpeellisen. Liikkuvassa sviitissämme on leveä ja laadukas parisänky, upeat panorama-ikkunat, ruoanlaittomahdollisuus sekä koneellinen ilmanvaihto. Varustelun kruunaa mukana seilaava aurinkoterassi, jossa mm. kaasugrilli ja ulkokalusteet.

Vietä romanttinen yö Saimaalla

Ankkuroi Iglu-sviittisi juuri sinne, minne haluat.  Runsas noutopöytäaamiainen tarjotaan seuraavana aamuna hotellimme ravintolassa.

Hinnat alkaen : 1 yö 300 euroa ja 2 yötä 500 euroa.

Kysy lisää tai varaa unohtumaton elämys!

 

Frisbeegolf

Saimaanranta Resortin läheisyydestä löydät 5 väyläisen frisbeegolfradan. Luonnonkaunis metsärata sijaitsee hotellimme vastapäisessä mäntymetsässä, noin 50 metrin päässä hotellimme vastaanotosta. Viisiväyläinen kenttä tarjoaa puitteet hyvin monen tasoisille pelaajille. 

Rantasauna

Tunnelmallisessa hirsisessä saunassa lempeät löylyt hemmottelevat mieltä ja kehoa. Saunan edustalla on uimaranta, joten lempeistä löylyistä on helppo pulahtaa virkistymään Saimaan puhtaisiin vesiin!

Ostosmatka Ollinmäen viinitilalle

Lähde kyydissämme ostoksille Ollinmäen Viinitilalle Anttolan satamasta ja Saimaanranta Resortista. Ollinmäen viinitupa toimii ympäri vuoden. Tilalta löytyy viini- ja tuliaismyymälä sekä tilausravintola. Ollinmäen viinituvalla on kokemusta puutarhan viljelystä lähes 100 vuoden ajalta. 

Lue lisää ostosmatkasta tästä

Saimaan uniikit luontokohteet

Saimaanranta Resort hotellin pihalta lähtevä luontopolku kulkee Saimaan upeissa maisemissa. Luontopolun varrella voi tutustua drumliinien, silokallioiden ja siirtolohkareiden lisäksi soistuneeseen kaarenmuotoiseen Harakkalampeen. Saimaalla on myös useita geokätköjä!

Lue lisää Saimaan luonto- ja kulttuurikohteista

Reitin pituus: 3,9 km

Sup-lautailu

Sup-lautailu Saimaalla on mukava tapa harrastaa liikuntaa ja nauttia Saimaan kauniista luonnosta.

Maastopyöräily

Vuokratkaa maastopyörät tai tehkää pyöräretki Ollinmäen viinituvalle tai nauttikaa Saimaan upeasta luonnosta.

Varaa lomasi Saimaan rannalla.